Squarespace

Verdens beste plattform. Hils på Squarespace.

Squarespace er en moderne, stabil og sikker publiseringsstjeneste med flere millioner brukere. Vi bygger alle våre nettsider i Squarespace, og både vi og våre kunder digger det.

 
 
 
squarespace-bakgrunn.png
 

Enkelt å vedlikeholde

En nettside må oppdateres og vedlikeholdes. Det er derfor svært viktig for oss at våre kunder enkelt kan gjøre dette selv. Squarespace gjør dette mulig med sitt brukervennlige slipp-og-dra redigeringsprogram.

Sikkert og stabilt

Squarespace har god sikkerhet og støtte for SSL-sertifikat. De har også ingen plugins, noe som betyr at alt føres fra én leverandør. De har svært stabile servere med oppetid som nesten alltid er på 100%. Du kan selv følge med på oppetidene deres her.

Uendelige muligheter

Squarespace tilbyr en rekke solide maler med uendelige muligheter. Du får en nettside som skiller seg ut i mengden, men som likevel opprettholder en kjent brukeropplevelse.

Du er i trygge hender

Squarespace er en av verdens mest populære nettside­plattformer med flere millioner brukere. Hørt om Pixar? De er et av mange gigantfirmaer som bruker Squarespace.

 

Nyhet

Oppdater nettsiden din. Fra mobil­telefonen din.

Squarespace har fått en helt ny app som gjør at du kan oppdatere nettsiden din selv når du ikke har tilgang til datamaskinen din. Å endre tekst og bilder, eller å legge til nye produkter i nettbutikken din, kan du nå enkelt ordne fra mobiltelefonen din.

Du kan også bruke Squarespace-appen til å holde deg oppdatert på nettsiden din sin trafikk.

 
squarespace-mobil.png
 

Trenger du hjelp med Squarespace? Vi kan hjelpe deg.

Har du allerede en nettside i Squarespace? Trenger du hjelp til å videreutvikle den, eller har du et problem med nettsiden som du ønsker å løse? Eller kanskje du ønsker deg en nettside i Squarespace? Uansett hva - vi kan hjelpe deg.


Få et pristilbud

eller ta kontakt med oss.