Squarespace

Verdens beste plattform. Hils på Squarespace.

Squarespace er en moderne, stabil og sikker publiseringsstjeneste med flere millioner brukere. Vi bygger alle våre nettsider i Squarespace, og både vi og våre kunder digger det.

 
 
 

Enkelt å vedlikeholde

En nettside må oppdateres og vedlikeholdes. Det er derfor svært viktig for oss at våre kunder enkelt kan gjøre dette selv. Squarespace gjør dette mulig med sitt brukervennlige slipp-og-dra redigeringsprogram.

Sikkert og stabilt

Squarespace har god sikkerhet og støtte for SSL-sertifikat. De har også ingen plugins, noe som betyr at alt føres fra én leverandør. De har svært stabile servere med oppetid som nesten alltid er på 100%. Du kan selv følge med på oppetidene deres her.

Uendelige muligheter

Squarespace tilbyr en rekke solide maler. Det flotte med disse malene er at mulighetene med dem er uendelige. Du får en nettside som skiller seg ut i mengden, men som likevel opprettholder en kjent brukeropplevelse.

De har en app!

Squarespace tilbyr en egen app som du kan bruke for å se driftsmeldinger, trafikk og statistikk for nettsiden din. Det betyr at du kan følge med på nettsiden din fra mobiltelefonen din. Hvor kult er ikke det?

 
 

Squarespace

Du er i trygge hender.

Squarespace har over to millioner brukere - et antall som stiger for hver dag. Hørt om Pixar? De er et av mange gigantfirmaer som bruker Squarespace.

 
 

Trenger du hjelp til Squarespace?

Har du allerede en nettside i Squarespace? Trenger du hjelp til å videreutvikle den, eller har du et problem med nettsiden som du ønsker å løse? Uansett hva - vi kan hjelpe deg.

Vi har bygget flere titalls nettsider i Squarespace. Vi har bred erfaring og god kunnskap om Squarespace som plattform.


Få hjelp med Squarespace

squarespace.png