Squarespace

Verdens beste plattform.

Squarespace er en moderne, stabil og sikker publiseringsstjeneste med flere millioner brukere. Vi bygger alle våre nettsider i Squarespace, og både vi og våre kunder digger det.

 

Enkelt å vedlikeholde

En nettside må oppdateres og vedlikeholdes. Det er derfor svært viktig for oss at våre kunder enkelt kan gjøre dette selv. Squarespace gjør dette mulig med sitt brukervennlige slipp-og-dra redigeringsprogram.


Sikkert og stabilt

Squarespace har støtte for SSL-sertifikat til alle nettsidene deres. De har også ingen plugins, noe som betyr at alt føres fra én leverandør. Serverene deres er lynraske og stabile. Du kan selv følge med på oppetidene deres her.


Uendelige muligheter

Squarespace tilbyr en rekke solide maler med uendelige muligheter. Du får en nettside som skiller seg ut i mengden, men som likevel opprettholder en kjent brukeropplevelse.


Du er i trygge hender

Squarespace er en av verdens mest populære nettside­plattformer med flere millioner brukere. Hørt om Pixar? De er et av mange gigantfirmaer som bruker Squarespace.


 

Nyhet

Oppdater nettsiden din. Fra mobil­telefonen din.

Squarespace har fått en helt ny app som gjør at du kan oppdatere nettsiden din selv når du ikke har tilgang til datamaskinen din. Å endre tekst og bilder, eller å legge til nye produkter i nettbutikken din kan du nå enkelt gjøre fra mobiltelefonen din.

Du kan også bruke Squarespace-appen for å følge med på nettsiden din sin trafikk.

 
squarespace-mobil.png

Kom i gang

Trenger du hjelp med Squarespace?

 

Skreddersydde tjenester

Vi utvikler skreddersydde nettsider og nettbutikker i Squarespace. Du får et produkt som gjenspeiler firmaet ditt sin visuelle profil og som oppnår mål.


Support og drift

Vi tilbyr support og drift for nettsider i Squarespace. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss dersom du trenger hjelp med nettsiden din.


Vi kan Squarespace

Vi er spesialiserte i Squarespace. Vi kjenner plattformen inn og ut og vi kan få til mye på kort tid. Vi digger Squarespace.


Klar for å sette i gang?

Har du allerede en nettside i Squarespace og trenger hjelp? Eller kanskje du ønsker deg en nettside i Squarespace? Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.


Kom i gang