Personvern

 
 

Hva er informasjonskapsler?

Ved bruk av Ubåts nettside, vil man bli berørt av informasjonskapsler (cookies).

Informasjonskapsler benyttes på de fleste nettsteder og er små tekstfiler som lagres av nettleseren på din datamaskin eller mobiltelefon. Disse informasjonskapslene brukes for at nettsiden kan huske handlingene og preferansene dine. Dette gjør at nettsiden laster raskere og bidrar til en bedre brukeropplevelse.


Hvordan bruker Ubåt informasjonskapsler?

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å kunne måle statistikk og for å optimalisere innholdet på nettsiden vår. Eksempler på den informasjonen som blir lagret er antall sidevisninger, hvordan de besøkende fant frem til nettsiden, antall besøk og IP-adressen til den besøkende.


Informasjonskapsler på denne nettsiden

Vi benytter oss av følgende informasjonskapsler:


Behandling av personopplysninger

For å opprette et kundeforhold, må vi samle inn opplysninger som navn, adresse, kontaktinformasjon, organisasjonsnr. og annen nødvendig informasjon. Disse opplysningene er det du selv som legger frem gjennom kontaktskjemaer og/eller ved signerning av kontrakt. Disse opplysningene behandles konfidensielt. Vi tar vare på disse opplysningene også etter endt kundeforhold for å kunne hjelpe deg med nye saker som eventuelt dukker opp.


Kontaktskjemaer

Dersom du fyller ut og sender inn et av våre kontaktskjemaer, lagrer vi den informasjonen du legger ved i våre databaser. Vi kan benytte oss av den kontaktinformasjonen som du legger ved for å ta kontakt med deg.


Innsyn, retting og sletting

Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Dette kan du gjøre ved å ta kontakt med oss per e-post: hei@ubat.no