Merkevarer som engasjerer

Vi skaper visuelle identiteter som fenger, engasjerer og formidler informasjon tydelig og effektivt.

En identitet som viser personlighet

Det viktigste for et merkevare er hva du føler når du samhandler med produktet. For å skape emosjonelt engasjement blant kundene dine, må du kommunisere på en måte som treffer følelsene deres.

Vi hjelper etablerte og nye merkevarer med å skape identiteter som viser personlighet og som gjenspeiler merkets sanne identitet.

La oss sette i gang!

Vi skaper holistiske identiteter med unike personligheter, samt retningslinjer som sikrer kontinuitet og kreativt spillerom.

Strategi

Identitet

Personlighet

Logo

Typografi

Farger

Symboler

Manual

Vi har jobbet med alt fra topp-nivå startups til etablerte organisasjoner i Norge og over hele verden.

Appfarm logoAppfarm logo
LO Kommune logoLO Kommune logo
Cicero logoCicero logo
Marketer logoMarketer logo
Redd Barna logoRedd Barna logo
24SevenOffice logo24SevenOffice logo
Sentralen logoSentralen logo
Byggstart logoByggstart logo
Trondheim Tech Port logoTrondheim Tech Port logo
KS logoKS logo
Execu logoExecu logo
Confex logoConfex logo

Spørsmål og svar

Hva er deres kjernetjenester?

Brukeropplevelser er grunnmuren for alt vi gjør. Våre prosjekter omfatter alt fra å utvikle nye nettsider og definere merkevarer til å optimalisere eksisterende nettsider. Vi håndterer alt som kreves for å skape liv til et digitalt produkt, inkludert brukerundersøkelse, produktstrategi, merkevarebygging, design av brukergrensesnitt, prototyping og utvikling.

Vi er også et Webflow-byrå med høy spisskompetanse innen Webflow. Vi tilbyr alt fra migrering, utvikling og optimalisering av nettsider i Webflow, til kurs og opplæring.

Hva skiller dere fra andre design- og utviklingsbyråer?

I Ubåt trives vi ved å være et lite team. Vi tror at færre kokker og færre beslutningstakere gir mindre byråkrati, noe som gjør at vi kan jobbe effektivt og smidig for å skape store ting på kort tid.

Vi tror også at våre kunders suksess er knyttet til vår egen. Vi bygger langvarige partnerskap basert på tillit og felles vekst, og går utover det man forventer som en selvfølge. Vi jobber proaktivt med våre kunder, og vi er sparringspartnere og rådgivere så vel som designere og utviklere.

Når du velger oss, samarbeider du med et team som virkelig bryr seg om din suksess. Du forholder deg til én prosjektleder som guider deg gjennom hele prosjektet fra A til Å, og som sikrer en tett kommunikasjon og oppfølging. Vi tror på åpenhet, ærlighet og på tette og meningsfulle samarbeid. Mange av våre kunder har vært med oss helt siden vår oppstart i 2019.

Til slutt spesialiserer vi oss på å skape skalerbare løsninger som støtter dine langsiktige forretningsmål. I porteføljen vår har vi nettsider og produkter som har stått uendret i flere år og som fortsatt oppnår gode resultater, noe som beviser vår evne til å skape robuste og fremtidssikre løsninger som tåler tidens tann.

Hvordan ser designprosessen deres ut?

Alle prosjekter er ulike, så vi tror derfor på en fleksibel arbeids­prosess som kan tilpasses hvert eneste unike oppdrag vi tar på oss. Vi har likevel noen faste punkter som vi forholder oss til:

1. Forstå: Vi gjør et dypdykk for å forstå deres verdier og historie, og hva som gjør dere unike og annerledes enn konkurrentene deres.

2. Definere: Gjennom målrettet analyse, utformer vi skisser og konsepter som legger grunnlaget for et unikt og engasjerende uttrykk.

3. Forme: Vi transformerer idéer og konsept til et konkret og visuelt uttrykk som gjenspeiler deres unike merkevare­identitet.

4. Realisere: Vi realiserer den nye identiteten og sikrer at den reflekterer deres visjon og behov, samt retningslinjer som sikrer kontinuitet og kreativt spillerom.

Hvor mye koster det å leie dere inn for et prosjekt?

Ingen prosjekter er like, og våre priser kommer an på hvert prosjektet sitt omfang, kompleksitet og tidslinje.

Vi forstår viktigheten av å kunne tilby fleksibilitet i budsjettene til våre kunder og vi tilbyr derfor tre ulike samarbeidsmodeller: timesats, fastpris og retainer. Vi kan gjerne ta et intromøte med deg, for så at vi kan foreslå hvilken samarbeidsmodell vi anbefaler for ditt tilfelle, men selvfølgelig også tilpasse etter dine preferanser. Vi lager deretter et detaljert oppdragstilbud til deg som inneholder tidslinje og kostnad.

For fastpris på nettsider, varierer pris fra alt mellom 30.000,- og 500.000,-.

Ta kontakt med oss, så kan vi avtale en prat.

Hva er greia med navnet deres “Ubåt”?

Her skulle vi gjerne hatt et dypt og metaforisk svar om havet og dypet, men sannheten er at vi synes "Ubåt" høres kult ut.

Ting vi har gjort

@

Leder­programmet

@

Appfarm

@

Marketplace

@

Confex

@

Ship O'Hoi

@

Execu

Ta en prat?

Har du et prosjekt eller en idé du vil drøfte? Hva med å sparre litt over en kopp kaffe?

Kontakt oss