Forside for Confex på desktop
Nettside for Confex på mobiltelefon
Confex

Ny nettside for Confex

Confex er Skandinavias ledende kursleverandør. Vi ble hyret inn for å designe deres nye nettside, visuelle identitet og ikonbibliotek.

Kunde
Confex
Tjeneste
Nettside og identitet
Nettsideskisser for Confex
01

Prosjektet

Confex ønsket å friske opp deres visuelle identitet og nettside. Vi ble hyret inn for å designe den nye nettsiden deres, samt å designe et tilpasset ikonbibliotek som skulle være et gjennomgående element på nettsiden og i deres visuelle profil.

Design av nettside for Confex
02

Prosess

Vi begynte designprosessen med å utarbeide et forslag på nettsidens grunndesign. Vi landet raskt på et grunndesign som falt i smak hos Confex-temaet, og vi gikk så i gang med å skissere utkast på samtlige faner for nettsiden. Confex sin nettside er innholdsrik, og vi endte opp med å designe over 22 ulike faner som videre ble sendt til utvikling i Webflow.

Nettsideskisser for Confex nettside på mobiltelefonDropdown meny for ConfexPop-up modal for Confex
03

Kundereise

En vesentlig del av prosessen for Confex var å designe en forenklet, intuitiv og brukervennlig kundereise for deres kunder. Spesielt viktig var selve påmeldingen for de ulike kursene. Resultatet ble et stegvis skjema på tre steg.

Kundereise bookingsystem for Confex
04

Ikoner

En vesentlig del av Confex sin visuelle profil er deres bruk av ikoner. Confex har over 11 ulike kurskategorier, og hver av disse kategoriene skulle ha et unikt ikon som tydelig skulle representere kurskategorien. Vi ønsket å designe tydelige og gjenkjennelige ikoner, men som samtidig dyrker Confex sin unike identitet.

Ikoner for Confex
Ikonbibliotek for Confex
05

Farger og typografi

Fargepalett for Confex
Fargepalett
Font for Confex
Typografi

Vi har benyttet Ubåt i arbeidet med å oppdatere vår grafiske profil, i anledning vårt nye nettsted. Det var enkelt å jobbe med byrået – de var serviceorienterte, profesjonelle, kreative og sluttresultatet var midt i blinken. Vi er svært godt fornøyde og ser frem til videre samarbeid.Vi kan virkelig anbefale Ubåt!

Malin Pilblad
Daglig leder, Confex