Confex

No items found.

Confex er Skandinavias ledende kursleverandør, og de har utdannet over 500.000 ledere og ansatte gjennom 25 år i bransjen. De opererer både i privat og offentlig sektor og er kjent for sitt brede spekter av kurs som spenner over diverse fagfelt og format.

I en tid der digital tilstedeværelse er mer kritisk enn noensinne, erkjente Confex behovet for å revitalisere sin nettbaserte identitet og brukeropplevelse for å bedre møte kundenes og partnernes behov.

Prosjektet har inkludert en fullstendig overhaling av merkevareidentiteten, en strategisk omstrukturering av kurspresentasjon, og utvikling av partnernettsider for å styrke samarbeidet med ulike kursleverandører.

Gjennom strategisk analyse har vi forsøkt å identifisere og teste de mest effektive måtene å presentere Confex sine kurs. Vår tilnærming var brukersentrert, med fokus på å skape intuitive og engasjerende opplevelser som reflekterer Confex' ekspertise og brede kursinnhold.

En viktig komponent i prosjektet var utviklingen av flere dynamiske partnerportaler. Disse portalene tilbyr tilpassede skjemaer for enkel opplasting av kurs, samt fullstendige nettsidemaler. Disse malene gjør det mulig for Confex å raskt etablere nye partnerportaler med unike identiteter, som igjen fremmer et sterkere og mer samarbeidsorientert nettverk av kursleverandører.

Ved å benytte Webflow CMS, har vi kunnet utnytte plattformens fleksibilitet til å skape fleksible kursmaler. Dette har ikke bare forenklet administrasjonen av kursinnhold, men også forbedret den generelle brukeropplevelsen på nettsiden.

Et vesentlig aspekt av prosjektet var utviklingen av en ny identitet for Confex og deres partnerportaler. Dette inkluderer blant annet et skreddersydd ikonbibliotek som er designet for å representere de ulike kurskategoriene Confex tilbyr.

Gjennom denne visuelle fornyelsen har vi sikret en konsistent og tiltalende merkevareopplevelse over hele linja, som appellerer både til nye og eksisterende kunder og partnere.

Confex
1
2
3
4
5
6
De var serviceorienterte, profesjonelle, kreative og sluttresultatet var midt i blinken. Vi er svært godt fornøyde og ser frem til videre samarbeid.

Malin Pilbad,
Confex

Andre prosjekter

@

Leder­programmet

@

Appfarm

@

Marketplace

@

Ship O'Hoi

@

Execu

@

Fullstakk

Ta en prat?

Har du et prosjekt eller en idé du vil drøfte? Hva med å sparre litt over en kaffe?

Kontakt oss