Ship O'Hoi

No items found.

Ship O’Hoi er som Airbnb på havet. Med ambisjoner om å bli Nordens største båtdelingstjeneste, har de på kort tid ekspandert til nye markeder og bevist at visjonen deres er fullt mulig.

Vi ble hyret inn for utvikle deres nye nettside i Webflow.

Ship O’Hoi er en startup, og de er derfor avhengige av fleksible og skalerbare løsninger som kan vokse i takt med de. Et stort fokus for dette prosjektet var derfor å utvikle en nettside som raskt og enkelt kan utvides, og som er fleksibel nok til å kunne henge med på reisen i årene som kommer.

Ved å kombinere gjennomtenkte og fleksible strukturer med Webflows CMS, har vi gjort det superenkelt for Ship O'Hoi å publisere nye artikler og til og med fullstendige landingssider som opprettholder deres visuelle identitet. Malene er også nøye lagt opp slik at innholdsteamet deres enkelt kan opprettholde SEO i toppklassen.

Ship O'Hoi vil erobre verden med sin nye båtdelingstjeneste. For å gjøre det er de avhengige av å ha innholdet tilgjengelig på flere språk. Ved å utnytte styrken til Webflow Localization, Webflows eget oversettelseverktøy, har vi satt opp et system som gjør at Ship O'Hoi lynraskt kan utvide nettsiden med flere språk.

Ship O'Hoi
1
2
3
4
5
6

Andre prosjekter

@

Leder­programmet

@

Appfarm

@

Marketplace

@

Confex

@

Execu

@

Fullstakk

Ta en prat?

Har du et prosjekt eller en idé du vil drøfte? Hva med å sparre litt over en kaffe?

Kontakt oss