Leder­programmet

No items found.

Lederprogrammet er et eksklusivt 12-ukers hybrid leder­utviklings­­program som er spesialtilpasset for travle ledere med fullpakkede kalendere.

I utviklingen av Lederprogrammets nye nettside og identitet, har hovedfokuset vært å skape en plattform som klarer å formidle programmets rike og unike innhold på en klar og oversiktlig måte, og som bidrar til større engasjement.

Gjennom grundig strategiarbeid fikk vi oversikt over markedet, inkludert konkurrenter, målgruppen, og tjenestene som tilbys, samt hva som virkelig skiller Lederprogrammet fra mengden.

Utviklingen av nettsiden i Webflow har gjort det mulig å skape en dynamisk og lett-navigert opplevelse, og vi jobbet aktivt med SEO under hele prosessen for å sikre bedre synlighet. Lederprogrammets nye nettside er designet for enkel administrasjon og publisering i ulike faser av programmets løp, noe som gir arrangørene fleksibilitet og kontroll over alt innholdet.

Vi tok et bevisst valg om å strippe ned nettsideinnholdet for å gjøre informasjonen så effektiv og direkte som mulig, men uten å ofre dybden som kreves for å gi et omfattende innblikk i Lederprogrammets unike tilbud. Dette, sammen med en tydelig bruk av social proof, har bidratt til å bygge tillit og engasjere brukerne.

Leder­programmet
1
2
3
4
5
6

Resultatet er en nettside og en merkevareidentitet som tydelig kommuniserer Lederprogrammets verdi og unikhet, og som engasjerer og tilrettelegger for travle ledere på jakt etter kompetanseutvikling.

Andre prosjekter

@

Appfarm

@

Marketplace

@

Confex

@

Ship O'Hoi

@

Execu

@

Fullstakk

Ta en prat?

Har du et prosjekt eller en idé du vil drøfte? Hva med å sparre litt over en kaffe?

Kontakt oss