Marketplace

No items found.

Marketplace har en stor portefølje på over 20 nettplattformer som driver datadrevet og prestasjonsbasert markedsføring. Vi har bistått med design og utvikling av deres tjenester.

Arbeidet har inkludert komplekse integrasjoner mot deres leads- og affiliate-systemer, samt utvikling av landingssider og registreringssystemer.

Marketplace sine merkevarer publiserer mye innhold, og søkemotoroptimalisering for organisk søk har vært en sentral del av dette prosjektet.

Vi har benyttet Webflow sine CMS-funksjoner for å utvikle skreddersydde innholdsmaler som ikke bare støtter SEO-mål, men som også gir Marketplace sitt innholdsteam stort spillerom til å skape mer engasjerende brukeropplevelser. Ved å utnytte Webflow sitt fleksible CMS, har vi kunnet raskt implementere og teste nye SEO-strategier.

Dette prosjektet har gitt oss muligheten til å pushe Webflow sine grenser til det ytterste, og demonstrere plattformens fleksibilitet og kraft når det kommer til webutvikling og SEO.

For å sikre at Marketplace kontinuerlig forbedrer brukeropplevelsen på sine plattformer og maksimerer konverteringer, har vi også bistått med A/B-testing. Dette har tillatt oss å eksperimentere med ulike elementer av brukerinteraksjon, inkludert layoutendringer, CTA, innholdstilbud, og registreringsprosesser.

Dette har ikke bare gitt Marketplace verdifull innsikte i brukeratferd, men har også bidratt til å øke deres konverteringsrater.

Ved å fokusere på brukeropplevelsen, søkemotoroptimalisering, og kontinuerlig testing og forbedring, har vi bistått Marketplace i å fortsette å vokse i et konkurransedyktig marked.

Marketplace
1
2
3
4
5
6

Andre prosjekter

@

Leder­programmet

@

Appfarm

@

Confex

@

Ship O'Hoi

@

Execu

@

Fullstakk

Ta en prat?

Har du et prosjekt eller en idé du vil drøfte? Hva med å sparre litt over en kaffe?

Kontakt oss