Responsiv nettside for Trondheim Tech Port
Nettside for Trondheim Tech Port på mobiltelefon
Nettside for Trondheim Tech Port på nettbrett
Trondheim Tech Port

Ny nettside for Trondheim Tech Port

Trondheim Tech Port samler næringsliv, forskning, utdanning, offentlig sektor, myndigheter, innbyggere, kapitalmiljø og oppstartsbedrifter for å øke innovasjonskraften innen teknologi.

Kunde
Trondheim Tech Port
Tjeneste
Nettside
Nettsideskisser for Trondheim Tech Port
01

Prosjektet

Trondheim Tech Port hadde vokst fra deres gamle nettside. Som en representant for teknologihovedstaden, trengte de en nettside av høy kvalitet. Vi ble hyret inn for å designe og utvikle deres nye nettside i Webflow.

Nettsideskisser for Trondheim Tech Port
Nettsideskisser for Trondheim Tech Port
02

Prosess

Trondheim Tech Port har en bred målgruppe med ulike formål. Nøkkelen for dette prosjektet ble derfor å skape et oversiktlig knutepunkt med mye informasjon, og som er enkelt å navigere seg rundt i.

Trondheim Tech Port er også aktive med å publisere mye innhold i form av artikler, arrangementer, podkaster, høringssvar og pressemeldinger. Vi har derfor samarbeidet tett med Trondheim Tech Port sitt team under hele prosessen for å kunne effektivisere og forenkle rutinene for innholdspublisering, samt gjøre det mulig for innholdsteamet deres å skape engasjerende innhold.

Nettsideskisser for Trondheim Tech Port nettside på mobiltelefon
03

Webflow

Trondheim Tech Port sin nye nettside ble utviklet i Webflow. Vi fikk i dette prosjektet muligheten til å utnytte Webflow sin styrke og fleksibilitet til sitt ytterste. Dette har resultert i en nettside som Trondheim Tech Port sitt team enkelt kan administrere på egen hånd, og samtidig opprettholde gode rutiner for optimalisering og SEO.

Nettsideskisser for Trondheim Tech Port nettside på mobiltelefon
04

Farger og typografi

Fargepalett for Trondheim Tech Port
Fargepalett
Font for Trondheim Tech Port
Typografi

Vi i Trondheim Tech Port er utrolig fornøyd med samarbeidet med Ubåt, og med våre nye hjemmesider. Ruben er alltid blid og trivelig, og mantraet er "alt er mulig." Han er også god på å forklare web-ting til oss ikke-webutviklere på en enkel måte, uten at vi føler oss dumme. 12 av 10 poeng, vi velger Ubåt også ved neste korsvei!

Sandra Skillingsås
Leder Identitet, Trondheim Tech Port