Trondheim Tech Port

No items found.

Trondheim Tech Port hadde vokst fra deres tidligere nettside. Som en representant for teknologihovedstaden, trengte de en nettside av høy kvalitet. Vi ble hyret inn for å designe og utvikle deres nye nettside i Webflow.

Trondheim Tech Port har en bred målgruppe med ulike formål. Nøkkelen for dette prosjektet ble derfor å skape et oversiktlig samlingspunkt med mye informasjon, og som er enkelt å navigere seg rundt i.

Trondheim Tech Port er også aktive med å publisere mye innhold; alt fra arrangementer, podkaster, rapporter, høringssvar og pressemeldinger. Vi har derfor samarbeidet tett med Trondheim Tech Port sitt team under hele prosessen for å kunne effektivisere og forenkle rutinene deres for innholdspublisering, samt å gjøre det mulig for innholdsteamet deres å skape enda mer engasjerende innhold.

Trondheim Tech Port sin nye nettside ble utviklet i Webflow. Vi fikk i dette prosjektet muligheten til å utnytte Webflow CMS sin styrke og fleksibilitet til sitt ytterste. Dette har resultert i en nettside som Trondheim Tech Ports team enkelt kan administrere på egen hånd, og samtidig opprettholde gode rutiner for optimalisering og SEO.

Trondheim Tech Port
1
2
3
4
5
6
Vi i Trondheim Tech Port er utrolig fornøyd med samarbeidet med Ubåt, og med våre nye hjemmesider. Ruben er alltid blid og trivelig, og mantraet er "alt er mulig." Han er også god på å forklare web-ting til oss ikke-webutviklere på en enkel måte, uten at vi føler oss dumme. 12 av 10 poeng, vi velger Ubåt også ved neste korsvei!

Sandra Skillingsås
Leder Identitet, Trondheim Tech Port

Andre prosjekter

@

Leder­programmet

@

Appfarm

@

Marketplace

@

Confex

@

Ship O'Hoi

@

Execu

Ta en prat?

Har du et prosjekt eller en idé du vil drøfte? Hva med å sparre litt over en kaffe?

Kontakt oss