Fullstakk

No items found.

Fullstakk er et vekstbyrå i Torggata i Oslo som bistår med rådgivning innen markedsføring. De er kløppere på konverterings­optimalisering, organisk søk, annonsering og innholdsproduksjon. I tillegg er de også veldig fine folk!

Fullstakk tok kontakt med oss fordi de ønsket hjelp med å designe og utvikle deres nye nettside. Resultatet har blitt et lekent uttrykk, og en nettside som Fullstakk sitt eget in-house-team enkelt kan administrere helt selv.

Fullstakk skulle få ny identitet, og en utfordring for dette prosjektet var at vi skulle begynne designarbeidet med nettsiden før den nye identiteten var ferdig. Fullstakk sin nye idenittet var nemlig fortsatt under produksjon da vi ble kastet inn i dette prosjektet.

Dette løste vi ved at vi først utarbeidet et skjelett for nettsidens design og struktur, som vi så etter hvert kledde med den nye identiteten.

Skisser før ny visuell profil

Skisser etter ny visuell profil

Skisser etter ny visuell profil
Fullstakk
1
2
3
4
5
6
Ubåt leverer stilsikkert og effektivt, og jobber svært selvgående. Resultatet er en side hvor detaljene er ivaretatt og endringer løst løpende på en god måte. Vi kan trygt anbefale Ubåt videre!

Markus Ekornes Myhre
Chief Product Officer, Fullstakk

Andre prosjekter

@

Leder­programmet

@

Appfarm

@

Marketplace

@

Confex

@

Ship O'Hoi

@

Execu

Ta en prat?

Har du et prosjekt eller en idé du vil drøfte? Hva med å sparre litt over en kaffe?

Kontakt oss