Nettside designet i Webflow for Adaptik
Nettside for Adaptik på mobiltelefon
Nettside for Adaptik på nettbrett
Adaptik

Ny nettside og identitet for Adaptik

Adaptik er en internasjonal vekstpartner som hjelper selskaper med å vokse. Vi fikk hjelpe vekstpartneren selv med å vokse ved å designe deres nye nettside og visuelle identitet.

Kunde
Adaptik
Tjeneste
Nettside og visuell identitet
Nettside skisser i Webflow for Adaptik
01

Prosjektet

Adaptik er en fremoverlent gjeng som tilbyr metoder og rådgivning innen forretningsutvikling, kommersialisering og økonomistyring. De jobber med store navn og kunder, og de trengte en nettside og identitet som kunne gjenspeile deres høye grad av profesjonalitet.

Tre ulike faner som viser responsivt design av nettsiden til Adaptik
02

Prosess

Prosessen begynte med strategi og innsikt, og vi tok et dypdykk i Adaptiks tjenester, marked, målgruppe og konkurranse. Vi ønsket å skape et uttrykk som står i stil med finansverden, men som likevel skiller seg ut fra konkurrentene deres.

Nettsiden ble utviklet i Webflow, en plattform som gir oss uendelig med frihet, og som samtidig gjør det enkelt for Adaptik å administrere nettsiden deres helt selv. Vi tok effektivt i bruk Webflow sitt CMS-system for håndtering av artikler, ansatte og ledige stillinger. På den måten kan Adaptik sitt eget in-house-team effektivt og enkelt publisere nytt innhold.

Tre faner av nettsiden til Adaptik
03

Farger og typografi

Fargepalett for Adaptik
Fargepalett
Font for Adaptik
Typografi

Virkelig faglig dyktig og svært god service. Websiden vår fikk en skikkelig oppgradering.

Bjørn Hansen
Daglig leder, Adaptik