Webflow CMS

Webflow sitt CMS gir deg enorme krefter, og kan brukes til mye mer enn bare bloggartikler. Lær hvordan du kan få nytte av Webflow CMS sitt fulle potensial.

Send forespørsel
4 990,-
per deltaker
2
timer
Digitalt/fysisk
format

Om kurset

Mange tror at CMS kun kan brukes til blogging. Selv om CMS er topp å bruke for blogging, kan det brukes til veldig mye mer. Webflow sitt CMS er et superkraftig verktøy som kan brukes for å lage samlinger av så og si hva som helst. I dette kurset går vi gjennom hvordan du kan bruke CMS for å koble opp og lage strukturert innhold, samt å oppdatere det - helt uten å måtte skrive en eneste linje med kode.

Kursholder

Ruben Rosbach
Ruben Rosbach

Ruben Rosbach er webdesigner og webutvikler i Ubåt, og sertifisert Webflow Expert. Ruben har designet og utviklet flere titalls nettsider i Webflow for små og store aktører innen ulike industrier.

Temaer for kurset

  • Dynamisk innhold
  • Når bør man bruke CMS?
  • Opprette Collections
  • Koble opp elementer mot CMS
  • Editor/Designer
  • Metadata

Kursformat

Kurset tilbys som digitalt og som fysisk. Som fysisk kurs kan det holdes hos oss i Oslo, eller hos dere i deres egne lokaler. Kurset kan holdes for enkeltpersoner og for grupper i alle størrelser, og kurset kan tilpasses etter deres behov og ønsker.

Påmelding

Send oss en uforpliktende forespørsel, så tar vi raskt kontakt med deg for å diskutere detaljer.

Send forespørsel

Hei! Klar for kurs? 🚀

Er du nysgjerrig på et av våre kurs, eller har du et spørsmål? Fyll ut skjemaet, eller send oss en e-post til hei@ubat.no, så tar vi kontakt med deg raskt.

Takk! Skjemaet ditt er nå sendt inn. Du hører fra oss! 🚀
Æsj, noe gikk galt med innsendingen din. Vennligst send oss en e-post til hei@ubat.no.

Spørsmål om kurset?

La oss ta en prat om muligheter.

Kontakt oss