Alle kurs
Webflow CMS

Webflow CMS

Webflow sitt CMS gir deg enorme krefter, og kan brukes til mye mer enn bare bloggartikler. Lær hvordan du kan få nytte av Webflow CMS sitt fulle potensial.

Send forespørsel

Om kurset

Forskjellige skjermbilder av Webflow sitt CMS
Webflow CMS
Kurset holdes fysisk eller digitalt og passer for enkeltpersoner og grupper.
4 990,-
Per deltager
2
Timer

Mange tror at CMS kun kan brukes til blogging. Selv om CMS er topp å bruke for blogging, kan det brukes til veldig mye mer. Webflow sitt CMS er et superkraftig verktøy som kan brukes for å lage samlinger av så og si hva som helst. I dette kurset går vi gjennom hvordan du kan bruke CMS for å koble opp og lage strukturert innhold, samt å oppdatere det - helt uten å måtte skrive en eneste linje med kode.

Kursholder

Ruben Rosbach
Ruben Rosbach
ruben@ubat.no

Ruben Rosbach er webdesigner og webutvikler i Ubåt. Han har designet og utviklet flere titalls nettsider i Squarespace for små og store aktører innen ulike industrier.

Ruben Rosbach er webdesigner og webutvikler i Ubåt, og sertifisert Webflow Expert. Han har designet og utviklet flere titalls nettsider i Webflow for små og store aktører innen ulike industrier.

Temaer for kurset

  • Dynamisk innhold
  • Når bør man bruke CMS?
  • Opprette Collections
  • Koble opp elementer mot CMS
  • Editor/Designer
  • Metadata

Kursform

Kurset tilbys digitalt, eller fysisk mot et tillegg i prisen. Kurset holdes for enkeltpersoner eller grupper i alle størrelser, og kurset kan tilpasses etter deres  behov og ønsker.

Påmelding

Send oss en uforpliktende forespørsel, så tar vi raskt kontakt med deg for å avtale en passende tid.

Send forespørsel