Tilpasset kurs i Squarespace

Vi tilbyr skreddersydde kurs i Squarespace for firmaer i alle størrelser. Vi kan tilpasse kursets innhold, form og lengde etter dine ønsker.

Send forespørsel
per deltaker
timer
Digitalt/fysisk
format

Om kurset

Vi tilbyr skreddersydde kurs i Squarespace for firmaer i alle størrelser. Vi kan tilpasse kursets innhold, form og lengde etter dine ønsker. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan tilby.

Kursholder

Ruben Rosbach
Ruben Rosbach

Ruben Rosbach er webdesigner og webutvikler i Ubåt, og sertifisert Webflow Expert. Ruben har designet og utviklet flere titalls nettsider i Webflow for små og store aktører innen ulike industrier.

Ruben Rosbach er webdesigner og webutvikler i Ubåt, og sertifisert Webflow Expert. Ruben har designet og utviklet flere titalls nettsider i Squarespace for små og store aktører innen ulike industrier.

Temaer for kurset

  • Kursinnholdet kan tilpasses etter deres ønsker

Kursformat

Kurset tilbys som digitalt og som fysisk. Som fysisk kurs kan det holdes hos oss i Oslo, eller hos dere i deres egne lokaler. Kurset kan holdes for enkeltpersoner og for grupper i alle størrelser, og kurset kan tilpasses etter deres behov og ønsker.

Påmelding

Send oss en uforpliktende forespørsel, så tar vi raskt kontakt med deg for å diskutere detaljer.

Send forespørsel

Hei! Klar for kurs? 🚀

Er du nysgjerrig på et av våre kurs, eller har du et spørsmål? Fyll ut skjemaet, eller send oss en e-post til hei@ubat.no, så tar vi kontakt med deg raskt.

Takk! Skjemaet ditt er nå sendt inn. Du hører fra oss! 🚀
Æsj, noe gikk galt med innsendingen din. Vennligst send oss en e-post til hei@ubat.no.

Spørsmål om kurset?

La oss ta en prat om muligheter.

Kontakt oss