Webflow annonserer Memberships og Logic

På No-Code-konferansen i november 2021 annonserte Webflow at det blant annet kommer to nye funksjoner: Memberships og Logic. Disse to funksjonene er banebrytende for hvilke muligheter de gir oss. Med andre ord: det er megakult.

Illustrasjonsbilde for Webflow sin No-Code-konferanse
Written by

Memberships

Hva er Memberships?

Memberships er en funksjon som vi tidligere har hørt rykter om at Webflow skal komme med, og nå har de endelig lansert en betaversjon. Memberships er som navnet tilsier, et verktøy for å lage medlemskapsfunksjonalitet på nettsider i Webflow. Til tross for at det fortsatt finnes plugins som gir de samme mulighetene, er det ingenting som er bedre enn at Webflow kommer med en egen og integrert løsning.

Webflow Memberships

Memberships i Webflow gir oss muligheten til å skreddersy medlemskapsfunksjonalitet på nettsidene vi utvikler. Vi kan for eksempel bruke det til å sette opp faner på nettsiden som kun er tilgjengelige for medlemmer - enten at det er gratis, eller at medlemmene må betale for å få tilgang til innholdet. Alt av innlogginssider, automatiske e-poster og selvfølgelig fanene som krever innlogging kan tilpasses nøyaktig slik vi ønsker.

Når kommer det?

Memberships er foreløpig i betaversjon og det er ikke visst når det lanseres til offentligheten. Dersom du er like nysgjerrige som oss, kan du melde deg på Webflow sin venteliste. Vi gleder oss - mildt sagt.

Laptop som viser Webflow Memberships

Vi har testet Webflow Member­ships

Betaversjonen er endelig her, og vi har testet den.

Les mer

Logic

Hva er Logic?

Logic var en mer uventet funksjon som ble lansert på No-Code, men det var en utrolig positiv overraskelse. Logic gir oss mulighet til å lage tilpassede workflows basert på hendelser på nettsiden. Dette kan for eksempel være når noen sender inn et kontaktskjema, og at det skal opprettes tilpassede hendelser når denne handlingen skjer. Det er helt opp til kreativiteten å avgjøre hvordan vi kan implementere Logic på nettsider i Webflow. Mulighetene er endeløse.

Webflow Logic

Når kommer det?

Logic er satt til å bli lansert en gang i 2022. Mer eksakt dato vet vi foreløpig ikke enda.

Spørsmål om Webflow?

Vi designer og utvikler nettsider i Webflow, og kan hjelpe deg med alt du skulle lure på angående Webflow.

Contact us