5 gode grunner til å velge Webflow

Webflow er en svært kraftig og fleksibel nettsideplattform som de siste årene har fått en økende popularitet - og det med veldig god grunn. Vi har samlet sammen våre 5 beste grunner for å forsøke å overtale deg til å satse på Webflow.

3 skjermbilder av Webflow-logo og Webflow sitt brukersystem
Written by

Først og fremst - hva er Webflow?

Webflow er, i likhet med f. eks. Wordpress og Squarespace, et publiseringssytem for nettsider. Webflow er samtidig en alt-i-ett-løsning som gir deg tilgang til et visuelt designverktøy, drift/hosting og publiseringssystem - alt samlet i et skybasert system.

#1: Enorm fleksibilitet

Webflow er et visuelt designverktøy som gir deg mulighet til å bygge en nettside helt fra scratch - uten å måtte kode. Webflow har et intuitivt "drag-and-drop"-system som gir deg stor fleksibilitet, og komplett frihet til å designe hva enn du ønsker.

#2: Designer og Editor

Webflow er delt inn i Editor og Designer - to ulike deler av Webflow sitt kraftige redigeringsverktøy.

Designer

Designer er det design­verktøyet som du bruker for å bygge nettsidens struktur og design. Dette er et kraftig verktøy som gir deg komplett kontroll og fleksibilitet.

Editor

Editor er et forenklet redigeringsverktøy som gir deg mulighet til å redigere enkelte ting på nettsiden som f. eks. tekst og bilder. Disse endringene kan du enkelt gjøre direkte på nettsiden din. Gjennom Editor kan du også administrere artikler i et allerede satt system.

Editor er et supereffektivt verktøy som vi ofte bruker for våre egne kunder, slik at de selv kan redigere enkelte ting på nettsiden - uten å stå i fare for å krølle større ting til.

#3: Ren kode

Webflow er et visuelt verktøy som transformerer ditt design og struktur til ren og semantisk kode. I motsetning til andre nettside­plattformer, genererer Webflow svært god kode, noe som blant annet bidrar til at nettsiden laster raskere.

Du kan i tillegg når som helst eksportere koden ut fra Webflow, for så å hoste nettsiden din gjennom ditt eget webhotell.

#4: God SEO

Webflow gir deg komplett tilgang til all kode for nettsiden din, noe som gir deg avansert kontroll over nettsidens SEO. Webflow gir deg alle de verktøyene du trenger for god SEO på en ryddig og oversiktlig måte - helt uten å måtte bruke eksterne plugins. Dette, samt at Webflow-nettsider er drevet av ren og semantisk kode som søkemotorer lett kan analysere, gir nettsider i Webflow svært god SEO.

#5: Krever ingen oppdateringer

I motsetning til ander nettside­plattformer som er mer avhengige av plugins og programvarer som krever hyppige oppdateringer, trenger Webflow aldri å oppdateres. Det gir deg også en sikrere nettside, samt mindre nedetid. Ta deg en bolle, WordPress!

Trenger du hjelp med Webflow?

Vi er Webflow-eksperter og kan hjelpe deg med alt du skulle lure på angående Webflow.

Contact us