Squarespace lanserer: "Email Campaigns"

Nyhetsbrev er vanskelig å lage. Å formatere det slik at det ser pent ut på alle skjermstørrelser er ingen enkel sak. Squarespace har nå gjort det superenkelt med sin nye funksjon: “Email Campaigns”.

Written by

Nyhetsbrev som deler nettsiden din sitt uttrykk

Squarespace har ikke bare gjort det enkelt å lage et nyhetsbrev med "Email Campaigns". De har gjort det enkelt å få nyhetsbrevet ditt til å dele det samme uttrykket som nettsiden din.

På den måten kan du forlenge firmaet ditt sin profil i vakre nyhetsbrev som du kan sende ut for å spre nyheter, produktlanseringer, tilbud og hva enn du måtte ønske.

Email Campaigns gjør at du enkelt kan importere innhold fra nettsiden din direkte inn i et nyhetsbrev. Produkter, blogginnlegg og logo legges automatisk over. Deretter er det bare til å tilpasse nyhetsbrevet med et eget innebygd redigeringsprogram for Email Campaigns.

Velg mellom over 30 ulike maler

Squarespace er kjent for sine vakre maler. Dette har de også fått til i malene til nyhetsbrevene. Per dags dato finnes det rett over 30 forskjellige å velge mellom. Du kan også tilpasse de nøyaktig slik du ønsker på akkurat samme måte som du lager en side i Squarespace. Squarespace sitt dra-og-slipp-system er blitt bedre enn aldri før.

For alle enheter

Squarespace Campaigns ser like vakre ut på alle skjermstørrelser. De deler det samme responsive oppsettet som en nettside i Squarespace.

Å lage nyhetsbrev fra bunnen av uten et program er vanskelig - spesielt når du skal få det til å se fint ut på en mobiltelefon i tillegg. Squarespace Email Campaigns ordner dette for deg.

Du kan i tillegg også lage nyhetsbrevet fra mobiltelefonen din med Squarespace sin app. Vi har testet ut appen for iPhone som fungerer helt utmerket.

Mange andre nyttige funksjoner

Squarespace Campaigns gjør det mulig å lage vakre nyhetsbrev på svært kort tid. Squarespace Campaigns gir deg en hel haug av nyttige funksjoner som:

  • Analyse og statistikk for nyhetsbrevene dine
  • Automatiske og planlagte utsendinger
  • Importering av eksistrende abonnenter
  • Uendelig antall abonnenter
  • Automatisk sletting av ugyldige epostadresser
  • Mye mer

Starter på $5 per måned

Squarespace Campaigns trenger ikke å koste mye. Per dags dato er fire forskjellige planer tilgjengelige, alt etter hvor store kampanjene dine er:

  • Starter-pakken for $5 /måned som gir deg 3 kampanjer til 500 epostadresser hver måned.
  • Core-pakken for $10 /måned som gir deg 5 kampanjer til 5 000 epostadresser hver måned.
  • Pro-pakken for $24 /måned som gir deg 20 kampanjer til 50 000 epostadresser hver måned.
  • Max-pakken for $48 /måned som gir deg uendelig antall kampanjer til 250. 00 epostadresser hver måned.

Du kan lese mer om de forskjellige pakkene for Squarespace CampaignsSquarespace sine nettsider.