Vi utvikler i Webflow!

Webflow er et CMS som i den siste tiden har begynt å vokse mye. Vi merker en større etterspørsel etter kunnskap om Webflow, og vi er glade for å kunne tilby kunnskap om Webflow. Vi utvikler nettsider i Webflow, og vi digger det!

Illustrasjonsbilde med Webflow sin logo
Written by

Hva er Webflow?

Ja, hva er egentlig Webflow? Webflow er en nettsidebygger, men ikke en hvilken som helst nettsidebygger. Webflow er et visuelt verktøy som fungerer som en slags hybrid mellom tradisjonelle nettsidebyggere som Squarespace og WordPress, og et programvare for grafisk design, som f. eks. Adobe Illustrator eller Photoshop.

Webflow gir oss komplette tilpasningsmuligheter for koden. Webflow konverter et visuelt design til svært komprimert kode, noe som gir lynraske nettsider! ⚡️

Webflow har mange likhetstrekk med andre systemer, som f. eks. Squarespace, Wix og WordPress, men Webflow tilbyr i tillegg en enorm fleksibilitet som gir oss uendelige muligheter for hva vi kan oppnå. Nettsidene som bygges i Webflow kan enten driftes gjennom Webflow sin egen hosting, eller så kan koden eksporteres og brukes på den måten vi ønsker. Og dette er helt genialt!

Men hva med Squarespace?

Vår reise med Squarespace er på ingen måte over, og vi kommer fortsatt til å bruke Squarespace for noen nettsideprosjekter. Squarespace og Webflow er to fantastiske CMS på hver sine måter, og vi anbefaler de til forskjellige bruk.

Nettside i Webflow?

Ønsker du en ny nettside i Webflow? Eller har du allerede en nettside i Webflow og trenger hjelp? Vi kan hjelpe deg.

Contact us