Nettside fra A til Å.


Vi liker å ha en plan på ting. Denne planen synes vi er viktig å dele med kundene våre. Vi vil at du skal føle deg à jour med prosessen vår og å ha fullstendig kontroll på hva som skjer fra A til Å.

 

1. Førsteutkast

Vi begynner først med å utarbeide et førsteutkast med skisser for nettsiden din. Dette førsteutkastet lages i et grafisk designprogram, og skissene sendes over til deg så fort de er klare.

I førsteutkastet forsøker vi å finne en struktur, oppbyggning og et fint design for nettsiden din som du liker. Dette kaller vi nettsidens "identitet".

Etter at vi har fått sendt førsteutkastet til deg får du muligheten til å komme med tilbakemeldinger på hva du synes.

Vi jobber videre med tilbakemeldingene fra deg, og så fort vi lander på noe du er fornøyd med begynner vi med å sette opp den faktiske nettsiden.

 

2. Utvikling

Når nettsiden så vidt begynner å kunne stå på egne bein, vil du motta en lenke til nettsiden. Dette kaller vi for en testside. Testsiden vil forbli sperret med passord frem til den er klar for lansering, slik at det er kun vi og du som har tilgang til den.

 

3. Finpussing

Vi begynner å finpusse på testsidens design og koder. Du vil alltid kunne gå inn på testsiden og se hvordan vi ligger an i prosessen. Her får du også mange muligheter til å komme med tilbakemeldinger på testsiden underveis.

 

4. Lansering

Når du digger det du ser i testsiden, aktiverer vi testsiden. Vi får på plass riktig domene og plutselig er testsiden blitt til en fullverdig nettside. Vi lanserer den og nettsiden din er så klar for å ta verden med storm.

 

5. Og så?

Vi holder et godt øye med nettsiden din i tiden etter lansering og passer på at alt fungerer som det skal.

Vi overfører administratorrettigheter til deg for den nye nettsiden din. Vi holder deg litt i hånda i begynnelsen, men etter hvert når du blir kompis med den nye nettsiden din, vil det bli enkelt for deg å adminstrere den på egenhånd. Med et veldig lettvint og brukervennlig redigeringsprogram og tilgang til våre hjelpesider er vi helt sikre på at dette kommer til å gå helt fint. Du kan i tillegg ta kontakt med oss dersom du sliter. Vi er her for deg!