Ubåt-metoden

Hvordan lager vi en nettside?

Se prosessen som sikrer at hver eneste nettside vi bygger blir en suksess.

 
 
 
prat

1. Vi tar en prat

Vi tar en prat over mail, telefon eller en kaffe der du forteller oss litt om nettsiden du ønsker deg.

 
opplasting

2. Du laster opp innhold

Du laster opp det du ønsker å fylle nettsiden din med, som tekst, bilder og videoer. Kanskje har du en logo fra før av som du vil bruke?

 
 

Len deg tilbake

Nå kan du lene deg tilbake mens vi tar over arbeidet. Vi holder deg selvfølgelig grundig oppdatert underveis i prosessen og du får selvsagt muligheten til å komme med kommentarer på arbeidet vårt.

 
 
opplasting

3. Design

Vi begynner å utvikle designet for nettsiden din. Vi eksperimenterer med fonter, farger og bilder. Vi er opptatt av moderne og brukervennlig design som gjenspeiler firmaet ditt.

 
opplasting

4. Førstetutkast

Vi presenterer førsteutkastet for nettsiden til deg. Du ser på det og forteller oss hva du synes. Så arbeider vi videre.

 
opplasting

5. Finpussing

Vi finpusser på nettsiden og arbeider videre med tilbakemeldingene du gir oss. I denne delen jobber vi også med SEO, koding, skjermtilpassing og domene.

 
opplasting

6. Ferdig!

Jippi! Vi lanserer den nye nettsiden din og du har plutselig fått deg en lekker nettside som er klar for å ta over verden.

 
 

Vi er med deg

Så snart nettsiden din er ferdig og lansert, får du administratortilgang for nettsiden din. Vi bygger nettsidene våre i Squarespace, en plattform som gjør at det blir svært lettvint for deg å vedlikeholde og oppdatere nettsiden din. Du får også tilgang til våre supportsider som inneholder grudige introduksjoner og guider for Squarespace.

 
 
 

30 dagers garanti

Vi holder et ekstra øye med på nettsiden din etter lansering, for å sørge for at alt det tekniske fungerer som det skal.


Support er inkludert

Dersom du sitter fast eller møter på noen problemer med nettsiden din, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.