Ubåt-metoden

Hvordan lager vi en nettside?

 

Vi lager flotte nettsider med hjelp av en nøye utviklet fremgangsmetode og tett kommunikasjon med kunden. Alt dette i verdens beste nettsideplattform. Dette sørger for at hver eneste nettside vi bygger blir en suksess.

 
 
 
bakgrunn-prosess.png
prat

1. Planlegging

Vi tar en prat over mail, telefon eller en kaffe der du forteller oss litt om nettsiden du ønsker deg.

Hvor lang tid tar det?

Alle prosjekter er ulike, og noen nettsider tar lengre tid enn andre. Vi estimerer vanligvis mellom 2-5 uker på de enkleste nettsidene. Tyngre nettsider kan fort ta lengre tid enn dette.

Hvor mye koster det?

Prisen kommer an på en rekke faktorer som hva nettsiden krever av tid og funskjoner. Du kan lese mer om priser på nettsider eller få et pristilbud på prosjektet ditt.

 
opplasting

2. Du laster opp innhold

Du laster opp det du ønsker å fylle nettsiden din med, som tekst, bilder og videoer. Kanskje har du en logo fra før av som du vil bruke?

Hvordan laster jeg opp innholdet?

Som oftest bruker vi en opplastingstjeneste som Google Drive eller Dropbox. Dersom du har mye innhold og store filer kan det være lurt å bruke en slik opplastingstjeneste. Dersom du har ikke så mye innhold å bruke, kan du også bare sende innholdet ditt til oss via epost.

Hva må jeg ha av innhold?

Det viktigste er at du har et klart og tydelig mål for nettsiden. Deretter trenger vi tekstmateriale. Dersom du skal vise frem noen produkter eller kanskje en portefølje, så er det flott om du har noen bilder vi kan bruke.

 
opplasting

3. Designfase

Vi begynner å utvikle designet for nettsiden din. Vi eksperimenterer med fonter, farger og bilder. Vi er opptatt av moderne og brukervennlig design som gjenspeiler firmaet ditt.

Bruker dere maler?

Ja, det gjør vi. Men nettsiden din kommer ikke til å ligne på en mal. Vi velger en solid mal med gode utgangspunkt for ditt prosjekt, for så å videreutvikle den. På denne måten får du en nettside som er unik og vakker, men som samtidig opprettholder en kjent brukeropplevelse. Du får også en nettside som er ferdig på mye kortere tid.

Logo og grafisk profil?

Dersom du allerede har en logo og grafisk profil på forhånd, er det helt supert. Dersom du ikke har det, så hjelper vi deg med det. Nettsiden din blir helt skreddersydd etter firmaet ditt sin identitet.

 
opplasting

4. Førstetutkast

Vi presenterer førsteutkastet for nettsiden til deg. Du ser på det og forteller oss hva du synes. Så arbeider vi videre.

Hvilken plattform bruker dere?

Vi bruker Squarespace - en stabil, sikker og svært populær publiseringstjeneste med flere millioner brukere. Både vi og våre kunder digger Squarespace. Det en en plattform som gir oss uendelige muligheter.

Ordner dere domene?

Selvfølgelig! Vi hjelper deg gjerne med å sette opp et domene til nettsiden din. Du bestemmer hva nettadressen skal være, så setter vi det opp for deg. Dersom du har et domene fra før, hjelper vi deg med å omdirigere det til din nye nettside.

 
opplasting

5. Utvikling og finpussing

Vi finpusser på nettsiden og arbeider videre med tilbakemeldingene du gir oss. I denne delen jobber vi også med SEO, koding, skjermtilpassing og domene.

SEO?

Søkemotoroptimalisering er viktig for oss. Vi bygger alle våre nettsider med interesse i å gjøre de så SEO-vennlige som mulig. Vi bruker nøye utviklede sjekklister for å kontrollere at vi har fått alt på plass. Vi vil at nettsiden din skal få klikk - klikk som blir til betalende kunder. Vi tilbyr også oppsett og drift av Google Ads.

Sikkerhet?

Vi leverer alle våre nettsider med et godkjent SSL-sikkerhetssertifikat. Du kan se et hengelås-ikon i nettsidens adresse (URL), samt at prefikset står som "https". Dette betyr at koblingen til nettsiden er sikker. For nettbutikker har våre utsjekks- og betalingssider Level 1 PCI og 128-bit kryptering.

 
opplasting

6. Lansering!

Jippi! Vi lanserer den nye nettsiden din og du har plutselig fått deg en lekker nettside som er klar for å ta over verden.

Hvordan kan jeg oppdatere å gjøre endringer på nettsiden min?

Det er superenkelt. Med Squarespace, plattformen som vi bruker for å lage hjemmesiden din, kommer et redigeringsprogram som er svært brukervennlig. Det blir superenkelt for deg å gjøre mindre endringer som å endre tekst og legge til nye bilder på nettsiden din.

Support og drift?

Support er inkludert i pakken din. Vi er med deg både under og etter utviklingen av nettsiden din. Dersom du ønsker at vi skal drifte nettsiden din for deg, tilbyr vi også en slik avtale.

 

Vi er med deg

Så snart nettsiden din er ferdig og lansert, får du administratortilgang for nettsiden din. Vi bygger nettsidene våre i Squarespace, en plattform som gjør at det blir svært lettvint for deg å vedlikeholde og oppdatere nettsiden din. Du får også tilgang til våre supportsider som inneholder grudige introduksjoner og guider for Squarespace.

 
 
 

30 dagers garanti

Vi holder et ekstra øye med på nettsiden din etter lansering, for å sørge for at alt det tekniske fungerer som det skal.


Support er inkludert

Dersom du sitter fast eller møter på noen problemer med nettsiden din, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

 
 

Klar for å sette i gang?


Fortell oss litt om prosjektet ditt, så gir vi deg et uforpliktende pristilbud.
Få et pristilbud

eller ta kontakt med oss.