Vårt mål er å skape meningsfulle og varige forhold med våre kunder, og å utvikle særegne designuttrykk.

 
 

Vi er hekta på webdesign. Vi er også hekta på lettvitne løsninger. Vi valgte derfor å kombinere disse to tingene, og resultatet ble webdesign i verdens beste og mest brukervennlige plattform: Squarespace.

En nettside er en ferskvare. Vi ser alt for mange nettsider som visner bort og som blir en del internetts store hav av døde nettsider. Dette skjer som oftest i overtagelsen mellom kunde og webdesigner. Kunden får eierskap for en nettside som han ikke klarer å vedlikeholde selv. Kompliserte oppsett fra utvikler, tungvinte løsninger og en nettside med 30 forskjellige plugins gjør det ikke særlig lettvint for kunden. Hva skjer? Kunden gir opp, og nettsiden dør.

Vi så oss leie av dette, og vi ønsket derfor å gjøre nettsideutvikling både mulig og ikke minst gøy for våre kunder. Vi valgte å satse 100% på Squarespace - en helt fantastisk plattform. Dette, kombinert med erfaring og en gjennomtenkt strategi har gjort at vi har fått det til. Vi gir ikke slipp på kundene våre når nettsiden er lansert. Vi følger opp, bistår og sørger for at nettsiden lever videre. På den måten er vi sikre på at alle våre nettsider vil ha et langt liv til å kunne blomstre seg enda større.