Om oss


Vi er hekta på webdesign. Vi er også hekta på lettvitne løsninger. Vi valgte derfor å kombinere disse to tingene. Resultatet ble webdesign i verdens beste og mest brukervennlige plattform: Squarespace.


En nettside er en ferskvare.
Vi ser alt for mange nettsider som visner bort og som blir en del internetts store hav av døde nettsider. Dette skjer som oftest i overtagelsen mellom kunde og webdesigner. Kunden får eierskap for en nettside som han ikke klarer å vedlikeholde selv. Kompliserte oppsett fra utvikler, tungvinte løsninger og en nettside med 30 forskjellige plugins som stadig trenger oppdateringer gjør det ikke akkurat enkelt for kunden. Hva skjer? Kunden gir opp, og nettsiden dør.

Vi så oss leie av dette, og vi ønsket derfor å gjøre nettsideutvikling både mulig og ikke minst gøy for våre kunder. Vi valgte derfor å satse 100% på Squarespace - en helt fantastisk plattform. Dette, kombinert med erfaring og en gjennomtenkt strategi har gjort at vi har fått det til. Vi gir ikke slipp på kundene våre når nettsiden er lansert. Vi følger opp, bistår og sørger for at nettsiden lever videre. På den måten er vi sikre på at alle våre nettsider vil ha et langt liv til å kunne blomstre seg enda større.

 

Vår prosess

Hvordan gjør vi det?


Identifisér.

Vi lærer om firmaet ditt - om dine mål og strategier. Vi lærer om tjenestene eller produktene som firmaet ditt tilbyr.

Konkurrér.

Hvem er kundene dine? Og hvem andre er det som konkurrerer om de? Vi forsøker å forstå kundene dine, og hva som må ligge til rette for at de skal ta kjøps­avgjørelser.

Skill deg ut.

Hva er det som gjør at firmaet ditt skiller seg ut i mengden? Vi dyrker frem hipsteren i firmaet ditt for å finne ut hvorfor kundene skal velge deg, og ikke konkurrenten.

Uttrykk.

Vi leverer skredder­sydde tjenester med en identitet som gjen­speiler ditt unike firma. Vi leverer tjenester som oppnår mål, og som gjør hver­dagen din enklere.

 
 

Ubåt

Hvorfor velge oss?

Styrke i å være få

Vi er et lite firma. Vi gir deg personlig oppfølging og du slipper å forholde deg til trege og hierarkiske beslutnings­prosesser som legger hindringer i veien for å oppnå resultater.


Verdens beste plattform

Lynraske servere, moderne løsninger, brukervennlige løsninger og ingen plugins eller tredjeparter gjør at ting fungerer. Både vi og våre kunder digger Squarespace.


5/5 rating

Det er faktisk helt sant. Vi kan skryte med å si at alle tilbake­meldingene om oss er på 5/5 stjerner. Dette er vi stolte av, og dette skal vi fortsette med.


Komplette pakker

Vi har samlet plattform, drift, domene, epost og markedsføring i én pakke. Det gjør regnskapet for firmaet ditt mer oversiktlig, i tillegg til at du sparer penger.


 

Spørsmål?

Starte et prosjekt? Har du et spørsmål? Eller vil du kanskje bare si hei? Gå til våre kontaktsider eller ta kontakt med kapteinen nedenfor.

 

Kaptein

Ruben Rosbach

ruben@ubat.no